Een cultuurvakantie in Hongarije is uniek

Een cultuurvakantie tijdens een  Last Minute vakantie in Hongarije is uniek. Het culturele landschap is gevarieerd. Dankzij de prachtige natuurlijke omgeving is zowel de historische bezienswaardigheid als het landschap een mooie culturele vakantiebestemming. Breng een bezoek aan Eger en ontdek de schoonheid van de historische burcht, de thermische baden en het Ottomaanse minaret. U vindt ook tijdens een Last Minute vakantie in Hongarije de bekende rode wijn, stierenbloedwijn, Egri Bikaver, dit is een aanrader. Bezoek Boedapest tijdens een Last Minute in Hongarije, met elf bruggen over de Donau, de ene nog mooier dan de andere. Enkele bruggen zijn: Arpadbrug, Kettingbrug, Elisabethbrug, Vrijheidsbrug of de Petofibrug. Szeged moet u gezien hebben tijdens een Last Minute vakantie in Hongarije. U kunt hier prachtige bezienswaardigheden bezoeken zoals het Cultuurpaleis, het Ferenc Mora museum, en de Somogyibibliotheek. Bezoek Szeged tijdens een Last Minutes in Hongarije en ontdek het hoofdplein met een oppervlakte van 50.000 m² , het Szechenyiplein, het is een plein en park met een mix aan bloemperken, standbeelden, bomen en zitbanken. Dit zijn een paar prachtige voorbeelden van een cultuurvakantie tijdens een Last Minutes in Hongarij, dat is pas genieten.

Met een cultuurvakantie kunt u maximaal genieten van een park

Tijdens een Last Minute in Hongarije kunt u talloze parken bezoeken . Denkt u hierbij aan het MOMpark, een woon-, winkel- amusementpark  met beroemde Hongaarse optische werken, met architectuur en amusement. Ontdek hetzelf tijdens de Lastminutes in Hongarije. Het Karoly kert is een schitterend park in Boedapest met bloemen, bomen en een behoorlijke fontein. Daarnaast vindt u hier een museum voor Hongaarse literatuur. Bezoek het Margaretha eiland midden in Boedapest, hier kunt u genieten van rust en natuur tijdens uw Last Minutes in Hongarije. Dit is een prachtige bestemming voor uw Last Minutes in Hongarije. De Donaupromenade is een heerlijke plek om te flaneren tijdens een Last Mintutes in Hongarije, te beginnen bij de Kettingbrug tot helemaal bij de Elisabethbrug bij het Petofi plein. De Donau ligt prachtig dwars door de stad, dit is echt genieten van een Last Minutes in Hongarije. Het bos van Gemenc is het grootst wildreservaat met 50000 hectare. Er loopt een smalspoor door en de hoofdbewoners zijn vogels, liefhebbers van de natuur zouden moeten kiezen voor deze Lastminutes in Hongarije. Haskany is een prachtig vakantie oord, evenals het thermaalbad Gyula en Gyogy Furdo. Geniet van de prachtige omgeving en de baden tijdens een Last Minute in Hongarije.

Een stedentrip in Hongarije is een onvergetelijke vakantie

Een stedentrip in Hongarije tijdens een Last Minute in Hongarije is altijd een succes. Twee prachtige bestemmingen voor deze Last Minutes in Hongarije zijn Pécs en Boedapest. In Pécs vindt u veel musea over kunst van Vasarey, over mijnbouw en over de geschiedenis van de stad. Bezoek het Dunaltul in Pécs tijdens een Lastminutes in Hongarije. Dit is een belangrijk historisch monument in deze stad. Het is een universiteitsstad en dat ervaart u ook aan de sfeer en levendigheid van de stad. Op zondag is er een vlooienmark alias rommelmarkt met alles wat u maar tweedehands kunt verkopen. Boedapest is een beroemde stad met heel veel bezienswaardigheden, zoals het Koninklijk paleis op de Burchtheuvel uit de 14e eeuw, musea en kunstgalerijen. De Matthiaskerk is een absoluut een bezoek waard tijdens een Last Minute in Hongarije. Het Vissersbastion is eveneens een beroemde historische bezienswaardigheid. Een stadswandeling in Boedapest tijdens een Last Minute in Hongarije is een bijzondere vakantiedag die u niet snel zult vergeten.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen