Last Minutes in Hongarije voor een familievakantie

Last Minutes in Hongarije zijn een prachtig begin van uw mooie actieve vakantie. Hongarije is niet erg heuvelachtig en een kustlijn zult u niet echt tegen komen in Hongarije. Wat u wel zult ontdekken tijdens uw rondreis in Hongarije is het Balatonmeer, dat is een eervolle vervanger van de kust en de zee, het wordt niet voor niets de zee van Hongarije genoemd. Aan het Balatonmeer vindt u een zeer breed en groot aanbod van watersportvakanties. Tijdens een Last Minutes is er voor elk lid van de familie wel wat wils, u kunt hier genieten van een een rustige strandvakantie, wijnproeven, kiezen voor een zeilvakantie, kite- en windsurfen. Dit is gewoon een prachtig voorbeeld van een zeer complete familievakantie, dankzij een prachtige Last Minute vakantie in Hongarije. Een andere mooie Last Minute familievakantie in Hongarije is een bezoek aan Boedapest tijdens de Nationale Feestdag op 20 augustus. De hoofdactiviteit op deze dag is het vuurwerk op de Donau, een indrukwekkende show die jong en oud niet snel zullen vergeten. De rest van de dag is ‘gewoon’ een gezellige dag in de stad met markten, terrassen, mooi weer, een sfeervolle familievakantie in de bruisende stad Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Een prachtig onderdeel van een lastminute vakantie in Hongarije.

Last Minutes Hongarije voor een actieve familievakantie

Last Minutes vakanties in Hongarije zijn afwisselend. Een vakantie in Hongarije is vaak een combinatie van cultuur, actie, natuur en ontspanning. Dat maakt een lastminute nog aantrekkelijker. Er is veel te doen en veel te zien tijdens een vakantie in Hongarije. Als u rondkijkt in de omgeving van Pecs komt u een prachtig stuwmeer en wat kleinere meertjes tegen bij Orfu, een perfecte locatie voor een Last Minute familie vakantie waarbij u van een zeer complete watersportvakantie kunt genieten . In het dorp Abeliget vindt u een zeer bijzondere druipstenen grot met een gang van meer dan 500 meter en een hoogte van 200 meter, een prachtige Last Minutes. Bij Haskany vindt u een uitgebreid familie vakantieoord, met een thermaalbad bij Gyula, Gyogy Furdo, mooie kleinschalige vakantiebestemmingen waar jong en oud veel plezier aan beleven,  een prachtige Last Minute vakantie in Hongarije.

U vindt een complete familievakantie bij de Last Minutes Hongarije

Last Minutes in Hongarije hebben veel voor u in petto. De familievakantie is een succes dankzij de vele activiteiten, de prachtige omgeving, de gastvrijheid van het land, de ruim opgezette vakantiehuizen waardoor u als gezin onbezorgd kunt genieten van een actieve Last Minute vakantie in Hongarije. Een bezoek aan het Margaretha-eiland is daar een mooi voorbeeld van,  ook wel de Groene long van Boedapest genoemd, in het midden van de rivier de Donau, een autovrij eiland van 2,5 km bij 500 meter. U vindt hier een verrassend aanbod van activiteiten, zeer geschikt voor een complete Lastminutes in Hongarije zoals tennisvelden, groene weiden, binnen- en buitenzwembad, openluchttheater, kloosterruïnes, rosarium, kleine dierentuin, picknickmogelijkheden. Zo kunt u ook in Boedapest de hoofdstedelijke Dierentuin en Botanische Tuin, een van de mooiste gebouwen is het Olifantenhuis, in het Palmenhuis vindt u vliegende tropische vogels en vlinders. Vergeet het pretpark vlak ernaast niet tijdens uw Last Minutes in Hongarije. Stuk voor stuk prachtige ingrediënten voor een actieve familievakantie, een zeer bijzondere last minute vakantie in Hongarije.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen